FWB Kyvyt Esiin 2019 13.4. ja 27.4.

13.02.2019

Ratsureipas Oy toimii FWB Kyvyt Esiin 2019 karsintapaikkakuntana Hämeenkyrössä 13.4. ja 27.4. Aikataulut ovat alustavia, johon saattaa tulla vielä muutoksia esim. tuomarien aikatauluista johtuen. Ilmoittautuminen tapahtumiin avataan maaliskuussa.

Tervetuloa katsomaan ja osallistumaan!

"Kyvyt Esiin presented by Remeo -tilaisuudet ovat avoimet kaikille 2-3 vuotiaille puoli- ja täysverisille ratsuhevosille sekä ratsuponeille. Tilaisuuksissa arvioidaan hevosen hyoyt ja askellajit, mutta karsintatilaisuudet eivät ole kilpailu vaan opastus- ja koulutustilaisuus, jossa omistajalla ja yleisöllä on mahdollisuus muodostaa käsitys hevosen taipumuksista ja kehitysnäkymistä.

Kyvyt Esiin presented by Remeo -karsinatilaisuudet järjestetään eri puolilla Suomea huhti-toukokuussa. Tilaisuuksien parhaat askallaji- ja estehevoset (pistekeskiarvo vähintään 7,75) pääsevät finaaliin, joka järjestetään Ratsastuskeskus Ainossa, askellajifinaali 5.10.2019 ja estefinaali 6.10.2019. Ikäluokat arvioidaan erikseen.

Kyvyt Esiin presented by Remeo -karsinta koostuu kullakin paikkakunnalla kahdesta eri tilaisuudesta, joista kummassakin arvioidaan hypyt, mutta vain jälkimmäisessä askellajit. Ensimmäisellä kerralla hevosen estesuorituksesta annetaan suullinen arvio, toisella kerralla sekä este- että askellajisuorituksesta annetaan myös kirjallinen arvio ja pisteet. Huom! Hevosen täytyy osallistua kumpaankin arviointitilaisuuteen voidakseen päästä askellaji- ja/tai estefinaaliin.

3-vuotiailla Kyvyt Esiin presented by Remeo askellaji- ja estekoe ovat osa FWB-yhdistyksen 3-vuotistestiä."

©https://www.finnishwarmblood.fi/kyvyt-esiin/

https://www.finnishwarmblood.fi/