Tarjoamme

Monipuolisesti ratsupuolen palveluita

Sisäänratsutusta, valmennusta, täyshoitoa sekä laadukkaita palveluja tallimme sisällä

Ratsutus

Ratsutuspalvelut nuorista kokeneempiin kilpaileviin hevosiin. Kysy lisätietoja yksilöllisesti räätälöidystä palveluista suoraan Annalta.

"Anna on ratsastanut 6-vuotiaasta lähtien ja omistanut hevosia vuodesta 1999 alkaen. Hän on työskennellyt ja kilpaillut ensisijaisesti esteratsastuksessa eritasoisilla hevosilla. Kuten jokainen hyväksi esteratsastajaksi haluava, Annakin on tiennyt aina, että kaiken perusta on hyvät hevos- ja perusratsastustaidot. Tästä syystä Anna on käyttänyt useita eri hevosalan ammattilaisia apunaan hevosten tarpeiden mukaan."

Tuo hevosesi laadukkaaseen täyshoitoon ratsutuksen ajaksi!

Täysihoitopaikat

Tarjoamme täysihoitopaikkoja tavoitteellisille ratsukoille ja aktiivisesti kilpaileville. Puitteemme suovat ympäri vuoden hyvät treenausolosuhteet, unohtamatta motivoituneita ulkopuolisia valmentajia. Tallillamme työskentelee ammattitaitoiset tallityöntekijät, jolloin takaamme hevosesi yksilöllisen hoidon. Talliporukkamme on iloinen joukko erilaisia alan harrastajia.

Tule käymään ja tutustu!

Valmennus

Anna Viljakka itse pitää yksityistunneista ryhmätunteihin eritasoisille ratsukoille niin koulu- kuin estevalmennustakin.

Lisäksi miltei viikottain tallillamme käy kouluvalmentaja HH Professional Horse Training alias Hanna Heiskanen, sekä esteillä kansainvälisesti menestynyt Susannna Rautanen S&K Riding. Monipuolisen tarjonnan lisäksi meillä käy säännöllisesti istuntatunteja pitävä fysioterapeutti Saara Uusitalo RidingFysio

Valmentaudu tavoitteellisesti eri osa-alueilla tallillamme!

Muut palvelut

Ratsureippaalla käy säännöllisesti hevosten hyvinvointiin sitoutuneita ammattilaisia, yksi heistä on Paula Lehto (Paula Pullinen). Sama ihminen, eri nimi, pitkänlinjan hevosihminen, ikää ja kokemusta eri lajeista useampi vuosikymmen. "Koulutukseltani olen ratsastuksenohjaaja, II tason lajivalmentaja (este), kansallinen estetyylituomari, satulansovittaja ja hevoshieroja. Lisäksi olen kilpaillut kansallisella (III tasolla) koulu, este sekä kenttäratsastuksessa. Olen kouluttanut ja kilpaillut nuorilla hevosilla (laatuarvostelu, HIHS) Työnkuvani opetus-valmennus-satulansovitus ja hieronta antavat vahvan perspektiivin sille mitä ratsukon kokonaisvaltainen hyvinvointi on. Toimintatapaani ja toiveisiini kuuluukin tiivis yhteistyö teamin kanssa, silloinkin kun toimin vain jollain osa-alueella esim. hierojana" Täältä pääset Paulan omille nettisivuille: Paula Lehto


Kaikki tarpeellinen löytyy saman katon alta!