Tarjoamme

Monipuolisesti ratsupuolen palveluita

Sisäänratsutusta, valmennusta, puolihoitoa sekä laadukkaita palveluja tallimme sisällä

Valmennus

Anna Viljakka itse pitää yksityistunneista ryhmätunteihin eritasoisille ratsukoille niin koulu- kuin estevalmennustakin useampana päivänä viikosta. Ulkopuoliset ratsukot ovat tervetulleita tunneille yhtälailla kuin tallin omakin väki.

Kerran kuussa luonamme vierailee valmentamassa pitkän linjan kouluratsastaja Kerstin "Kiki" Nyberg että master -tason opettaja Laura Porthan sekä ammattiesteratsastaja Madis Morna. Monipuolisen tarjonnan lisäksi meillä käy säännöllisesti istuntatunteja pitävä fysioterapeutti Saara Uusitalo RidingFysio sekä esteillä kansainvälisesti menestynyt Susannna Rautanen S&K Riding.

Valmentaudu tavoitteellisesti eri osa-alueilla tallillamme!

Ratsutus

Ratsutuspalvelut nuorista kokeneempiin kilpaileviin hevosiin. Ratsureippaalla yhteistyössä toimii Tanja "Tansu" Korhonen, jolla pitkä kokemus erilaisten hevosten ratsastuksessa. Kysy lisätietoja yksilöllisesti räätälöidystä palveluista suoraan Annalta.

"Anna on ratsastanut 6-vuotiaasta lähtien ja omistanut hevosia vuodesta 1999 alkaen. Hän on työskennellyt ja kilpaillut ensisijaisesti esteratsastuksessa eritasoisilla hevosilla. Kuten jokainen hyväksi esteratsastajaksi haluava, Annakin on tiennyt aina, että kaiken perusta on hyvät hevos- ja perusratsastustaidot. Tästä syystä Anna on käyttänyt useita eri hevosalan ammattilaisia apunaan hevosten tarpeiden mukaan."

Tuo hevosesi laadukkaaseen täyshoitoon ratsutuksen ajaksi!

Osittainen puolihoito

Tarjoamme puolihoito paikkoja tavoitteellisille ratsukoille ja aktiivisesti kilpaileville. Puitteemme suovat ympäri vuoden hyvät treenausolosuhteet, unohtamatta motivoituneita ulkopuolisia valmentajia. Tallillamme työskentelee ammattitaitoiset tallityöntekijät, jolloin takaamme hevosesi yksilöllisen hoidon. Talliporukkamme koostuu positiivisella hengellä olevasta monen eri lajin harrastajasta sekä kilpailijasta. Teemme yhteisiä kilpailu-/valmennusreissuja. 

Tule käymään ja tutustu!

Muut palvelut

Ratsureippaalla käy säännöllisesti hevosten hyvinvointiin sitoutuneita ammattilaisia, yksi heistä on Paula Lehto (Paula Pullinen). Sama ihminen, eri nimi, pitkänlinjan hevosihminen, ikää ja kokemusta eri lajeista useampi vuosikymmen. "Koulutukseltani olen ratsastuksenohjaaja, II tason lajivalmentaja (este), kansallinen estetyylituomari, satulansovittaja ja hevoshieroja. Lisäksi olen kilpaillut kansallisella (III tasolla) koulu, este sekä kenttäratsastuksessa. Olen kouluttanut ja kilpaillut nuorilla hevosilla (laatuarvostelu, HIHS) Työnkuvani opetus-valmennus-satulansovitus ja hieronta antavat vahvan perspektiivin sille mitä ratsukon kokonaisvaltainen hyvinvointi on. Toimintatapaani ja toiveisiini kuuluukin tiivis yhteistyö teamin kanssa, silloinkin kun toimin vain jollain osa-alueella esim. hierojana" Täältä pääset Paulan omille nettisivuille: Paula Lehto


Kaikki tarpeellinen löytyy saman katon alta!