Kokemusta ja intohimoa tekemiseen

Tietoa tallistamme

Tanja Korhonen ja "Kuisma" koulukilpailuissa
Tanja Korhonen ja "Kuisma" koulukilpailuissa
Tytti Koro ja Renso Ratsureippaalla koulukilpailuissa
Tytti Koro ja Renso Ratsureippaalla koulukilpailuissa

Tallimme sijaitsee Hämeenkyrön Pinsiössä Äkönmaalla ja pääasialliseen työhömme kuuluu hevosten ratsutus nuorista hevosista kilpaileviin. Valmistelemme myös hevosia näyttelyihin ja muihin tapahtumiin. Olemme järjestäneet myös kyvyt esiin -tapahtumia, harjoituskilpailuja sekä aluetason koulukilpailuja vuosittain.

Tiimiä vetää Anna Viljakka, joka on ammatiltaan ratsastuksenohjaaja. Annan pääpaino on esteratsastuksessa mutta opettaa myös sileällä perusratsastusta. Anna valmentautuu itse niin este- kuin kouluratsastuksessakin säännöllisesti. Anna pitää valmennustunteja viikottain oman tallin väelle että myös ulkopuolisille ratsukoille.

Tallillamme on kuitupohjainen maneesi 22x44, valaistu hiekkakenttä 40x60, harjoitusrata 750m, pyöröaitaus, kävelytyskone, sekä kesällä uitto mahdollisuus. Estekalusto erilaisilla johteilla ja vesimatolla. Lisäksi tilan mailla on mahdollisuus hypätä maastoesteitä (harraste/tuttari). Tallissa erillinen hoitopaikka, pesukarsina, satulahuone, kuivausyksikkö sekä sosiaalitilat. 

Tarjoamme osittaisella puolihoidolla tallipaikkoja ratsukoille, jotka ovat tavoitteellisesti valmentautuvia lajiin katsomatta. Treenaamme aktiivisesti yhdessä talliporukalla sekä käymme kilpailuissa/valmennuksissa tiiminä.

Olemme myös Criollo hevosrehujen jälleenmyyjä, joten voit ostaa rehut kätevästi meidän kauttamme. Tilaamme rehuja säännöllisesti omalle tallille.

Vuonna 2020 aloimme myös jälleenmyymään Ikonic satuloita sekä varusteita hevoselle että ratsastajalle.

Pitkän tuumauksen jälkeen 2021 olemme perustaneet ratsastusseuran RR Riders ry yhteistuumin talliporukan kanssa. Tavoitteena yhdessä tehdä ja toimia tavoitteellisesti eteenpäin. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Kryonic kylmähoidot sekä laaserointi tallin puolesta lisämaksua vastaan.