Kyvyt Esiin 2022 to 7.4. ja to 21.4.

16.03.2022

Ratsureipas on yksi karsintapaikoista Kyvyt Esiin 2022 tapahtumassa. Osallistumme tänäkin vuonna Kyvyt Esiin 2022 kilpailuun karsintapaikkakuntana. Päivämäärät on 7.4. sekä 21.4. torstaina. Alustava aikataulu on aloittaa klo 15. Tuomareina toimii Marja Tetri-Rantanen (este) ja Kiki Nyberg (askellaji). Paikanpäällä buffetti josta saatavilla purtavaa. Tapahtuma on avoin yleisölle mutta suosittelemme pitämään turvavälejä ja käyttämään maskeja aluerajoituksien mukaisesti. Ratsureippaalla on mahdollista käydä tutustumassa maneesiin ja irtohypyttämässä ennakkoon ennen tapahtumaa. Varaa päivä Annalta puh. 040 747 6697

Erityismääräyksiä:

  • Tilaisuudet ovat avoimia kaikille 2-3-vuotiaille lämminverisille ja täysiverisille ratsuhevosille sekä ratsuponeille, jotka ovat merkitty FWB-/SRP-kantakirjan pääosastoon sekä muille pääkantakirjan vaatimukset täyttäville yksilöille. Hevosten ja ponien tulee olla rekisteröity Suomen Hippoksen rekisteriin. Huom! tietokantaan merkityt yksilöt voivat osallistua karsintaan, mutta ei 3-vuotistestiin eikä niillä ole osallistumisoikeutta finaaliin. Kevään tilaisuuksiin voidaan ottaa myös muita hevosia mukaan harjoittelumielessä, jos paikkakunnalla on tilaa. Tilaisuudet järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 10.
  • Tilaisuudet ovat 2-vuotiaille ensisijaisesti opastus- ja koulutustilaisuuksia. 3-vuotiaat suorittavat tapahtuman toisella kerralla 3-vuotistestin.
  • 3-vuotistestin säännöt löytyvät täältä.
  • Ikäluokat arvioidaan erikseen.
  • Ensimmäisessä tilaisuudessa suoritetaan estearviointi, toisessa tilaisuudessa arvioidaan lisäksi askellajit sekä rakenne.
  • 3-vuotias voi osallistua askellajipainotteisen arviointiin, jolloin esteet ovat matalampia eikä hyppykapasiteettia arvioida. Tällöin on mahdollisuus kvaalautua ainoastaan askellajifinaaliin.
  • Kaikki tulokset julkaistaan tilaisuuksien jälkeen.

Kilpailuun ilmoittautuminen FWB omilta sivuilta sekä tarkemmat ohjeet.


Muuta:

Lähtölistat ovat nähtävillä finnishwarmblood.fi nettisivuilla. Tapahtumassa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä. Hevosia ja esittäjiä ei vakuuteta järjestäjän toimesta. Tilaisuuteen osallistuminen tapahtuu hevosen omistajan ja kaikkien asianosaisten omalla vastuulla. Esittäjillä tulee olla kypärä ja siisti näyttelyasu (musta/valkoinen). Tilaisuuksissa on oltava 2 omaa avustajaa mukana esittäjän lisäksi.