Kyvyt Esiin 2023 päivät 13.4 ja 27.4.

16.02.2023

Päiviksi valikoitui torstai päivät 14 ja 27 huhtikuuta. Tarkempi aikataulu ja tuomarit ilmoitetaan lähempänä.

  • Tilaisuudet ovat avoimia kaikille 2-3-vuotiaille lämminverisille ja täysiverisille ratsuhevosille sekä ratsuponeille, jotka ovat merkitty FWB-/SRP-kantakirjan pääosastoon sekä muille pääkantakirjan vaatimukset täyttäville yksilöille. Hevosten ja ponien tulee olla rekisteröity Suomen Hippoksen rekisteriin. Huom! tietokantaan merkityt yksilöt voivat osallistua karsintaan, mutta ei 3-vuotistestiin eikä niillä ole osallistumisoikeutta finaaliin. Kevään tilaisuuksiin voidaan ottaa myös muita hevosia mukaan harjoittelumielessä, jos paikkakunnalla on tilaa. Tilaisuudet järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 10.
  • Tilaisuudet ovat 2-vuotiaille ensisijaisesti opastus- ja koulutustilaisuuksia. 3-vuotiaat suorittavat tapahtuman toisella kerralla 3-vuotistestin.
  • 3-vuotistestin säännöt löytyvät täältä.
  • Ikäluokat arvioidaan erikseen.
  • Ensimmäisessä tilaisuudessa suoritetaan estearviointi, toisessa tilaisuudessa arvioidaan lisäksi askellajit sekä rakenne.
  • 3-vuotias voi osallistua askellajipainotteisen arviointiin, jolloin esteet ovat matalampia eikä hyppykapasiteettia arvioida. Tällöin on mahdollisuus kvaalautua ainoastaan askellajifinaaliin.
  • Kaikki tulokset julkaistaan tilaisuuksien jälkeen (https://www.finnishwarmblood.fi/)

Ilmoittautuminen

FWB-yhdistys ry:n internetsivujen sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. https://www.finnishwarmblood.fi/index.php/kyvyt-esiin/


HUOM! Tapahtumassa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä. Hevosia ja esittäjiä ei vakuuteta järjestäjän toimesta. Tilaisuuteen osallistuminen tapahtuu hevosen omistajan ja kaikkien asianosaisten omalla vastuulla. Esittäjillä tulee olla kypärä ja siisti näyttelyasu (musta/valkoinen). Tilaisuuksissa on oltava 2 omaa avustajaa mukana esittäjän lisäksi.