Muutoksia Ratsureippaan palveluissa 1.8. alkaen

03.07.2023

RatsuReipas Oy keskittyy ensi syksynä toiminnassaan entistä enemmän kokonaisvaltaiseen ratsukoiden kehittämiseen.

Meillä ensi syksynä on vain osittainen puolihoito yksityisasiakkaille eli viikonloppuisin ja arkipyhäpäivinä tallin asiakkaat siivoavat itse karsinansa. Tallityöntekijä huolehtii ruokinnat ja tarhaukset normaalisti, sekä huolehtii tietysti ratsutusasiakkaiden karsinat myös viikonloppuisin ja arkipyhäpäivinä.

Asiakkaille on jatkossa kiinteänä tallivuokraan sisällytettynä 2 valmennusta paritunteina tai vaihtoehtoisesti 2 ratsutusta per kuukausi.

Keskitymme jatkossa entistä enemmän ratsukouden kokonaisvaltaiseen kehitykseen ja hyvinvointiin. Meillä on hyvä tiimi ympärillä erilaisia hevosten hyvinvoinnista huolehtivia ammattilaisia, joiden kanssa on pitkä yhteistyö takana ja haluamme tarjota tämän systeemin myös sitoutuneille asiakkaillemme.

Meillä on hyvä valmennussysteemi ja tarvittaessa ratsutusapua on saatavilla säännöllisesti. Meidän porukassa treenaa niin koulu- kuin esteratsastajat, koska perustyö on kaikille sama ☝️

Apuna hevosten hoidossa ja kuntoutuksessa käytämme Laseria ja Cryonic kylmähoitoja omasta takaa ja säännöllisesti myös Equitron hoitoja.

Mukavaa syksyn odotusta ja tervetuloa tutustumaan talliimme!