Tapahtumat

 

Myydään 2010-syntynyt allround ruuna King van Het Kruisblok. Kilpaillut pääpaino esteissä, junnun kanssa kansallisia 120-luokkia ja mm. junnucuppia sijoittuen ja voittaen. Startannut muutaman HeB ja yhden HeA, annettavaa koulupuolelle paljon enemmän. Rohkea, järkevä ja hyväliikkeinen hevonen, esteillä kuumuu, sileällä osaava ja easygoing. Terve,...

Meillä on tällä hetkellä tilaa sisäänratsastettaville nuorille, tuo hevosesi koulutettavaksi ammattilaisen käsiin. Totuttelu tehdään hevosen ehdoilla ja käsittely tapahtuu rutiininomaisesti vankan kokemuksen pohjalta. Ajankohdasta ja tarkemmasta sisällöstä neuvottele Annan kanssa puh. 040 747 6697

Ratsureipas tarjoaa valmennuksia myös ulkopuolisille ratsastajille ja ratsukoille. Nyt olisi mahdollisuus järjestää vaikkapa isommalle porukalle TEHOvalmennus esim. 1,5h kerrallaan. Sisältöä voidaan räätälöidä halutunmukaiseksi joko koulu- tai estevalmennuksena. Valmentajana toimii Anna Viljakka.

Meillä vapautuu lähiaikoina ratsutus- tai valmennuspaikka ratsukolle. Voit siis tuoda hevosesi sisäänratsastukseen, kuntoutukseen tai ihan vain lisäkoulutukseen uutta oppimaan! Meillä on tarjota niin koulu- kuin estepuolenkin ratsutusta alan huippujen silmän alla, kuten Hanna Heiskasen sekä Susanna Rautasen kanssa tiiviin yhteistyön kautta.

Ratsureipas Oy toimii FWB Kyvyt Esiin 2019 karsintapaikkakuntana Hämeenkyrössä 13.4. ja 27.4. Estetuomarina toimii Susanna Rautanen ja askellajituomarina Maria Wennerstrand. Ilmoittautuminen 31.3. mennessä.